ROI REKRYTERING

Vi hjälper dig med din nästa chefsrekrytering

Att rekrytera in nya chefer och ledare är inte alltid enkelt. Därför är det viktigt att rekryteringen sköts på rätt sätt och att kandidatens uppfattning om organisationens Employer Brand fortsätter vara starkt – inte minst under rekryteringsprocessen. Vår erfarenhet är att man i chefsrekryteringar många gånger får in bra ansökningar – det svåra är att välja rätt kandidat för uppdraget.

Det är här vi kommer in. Vår egenutvecklade rekryteringsplattform Roi Workspace och Enkel Rekrytering, öppnar upp så du kan få full insyn i samtliga kandidater. Dessutom får du en nära, smidig och effektiv kommunikation med din egna rekryterare på Roi Rekrytering.
Enkel Rekrytering betyder att vi…

  • skriver en snygg och professionell annons
  • publicerar annonsen på Sveriges största jobbsidor (Monster, StepStone, MetroJobb, BlocketJobb m.fl.)
  • hanterar kandidater och kommunikation
  • gallrar och graderar kandidaterna
  • gör första intervju
  • gör personlighetstester
  • gör kandidatsammanfattningar

...andra halvan sköter du

Träffar de utvalda kandidaterna, tar referenser och väljer slutkandidat.

Vi finns givetvis med dig hela tiden om du behöver hjälp, men vi menar att du vet bäst själv om någon platsar in i ditt företag. Alla kandidater som sökt finns i rekryteringsverktyget som du har full tillgång till. Skulle du vilja anställa fler kostar det givetvis inte extra, det är ju dina kandidater!

Vill du veta mer? Hör av dig till oss!Annonsering i sociala medier eller på jobbsökarsidor?
Det finns sällan ett rätt eller fel i valet av annonsering – vi erbjuder ett omfattande och effektivt social-media-annonseringspaket där din annons syns för kandidater på Facebook, Instagram och Linkedin. Vi erbjuder även det ”traditionella” Annsonspaketet på Sveriges största jobbsökarsidor så som Monster, Stepstone, Blocket Jobb, Metro jobb och många fler.

 

Ladda ner våra manualer gratis

Rekrytering är ett hantverk, men har du gott om tid klarar du mycket själv. Behöver du lite stöd är Roi Rekryterings manualer bra hjälp. Skriv in din mailadress och i nästa steg kan du välja manual att ladda ner kostnadsfritt.