ROI REKRYTERING

När du behöver hjälp med att rekrytera HR-chefer!

Skarp och relevant HR-kompetens är ofta avgörande för att stötta, leda och utveckla organisationens humankapital. Oavsett om du väljer att rekrytera i egen regi eller ta hjälp, kan vi stötta dig.


Enkel Rekrytering betyder att vi…

  • skriver en snygg och professionell annons
  • publicerar annonsen på Sveriges största jobbsidor (Monster, StepStone, MetroJobb, BlocketJobb m.fl.)
  • hanterar kandidater och kommunikation
  • gallrar och graderar kandidaterna
  • gör första intervju
  • gör personlighetstester
  • gör kandidatsammanfattningar

...andra halvan sköter du

Träffar de utvalda kandidaterna, tar referenser och väljer slutkandidat.

Vi finns givetvis med dig hela tiden om du behöver hjälp, men vi menar att du vet bäst själv vilken HR-chef som platsar in i ditt företag. Alla kandidater som sökt finns i rekryteringsverktyget som du har full tillgång till. Skulle du vilja anställa fler kostar det givetvis inte extra, det är ju dina kandidater!

Syns i rätt annonseringskanal
Det är viktigt att man använder rätt kanaler när man ska rekrytera in HR chefer. Målgruppsanpassning är A och O, oavsett hur man väljer att rekrytera. När det kommer till HR chefer så är vår erfarenhet att sociala media-annonsering presterar väl, då HR är en stor och välrepresenterad målgrupp på just sociala medier. Läs mer här https://www.rekryteringsakademin.se om hur du annonserar på sociala medier eller kontakta oss så hjälper vi dig!

 

Ladda ner våra manualer gratis

Rekrytering är ett hantverk, men har du gott om tid klarar du mycket själv. Behöver du lite stöd är Roi Rekryterings manualer bra hjälp. Skriv in din mailadress och i nästa steg kan du välja manual att ladda ner kostnadsfritt.