ROI REKRYTERING

Rekrytera din nästa HR med hjälp av Roi Rekrytering

Vår lösning Enkel Rekrytering ska vara just det som namnet säger Enkel. Med stöd av vår egenutvecklade rekryteringsplattform Roi Workspace, får du på ett helt unikt sätt möjlighet att ta del av rekryteringsprocessen av er nästa HR-medarbetare.

Du får full insyn i processen, tät och kvalitativ dialog med din rekryterare och professionell hjälp med att välja din nya medarbetare! Vi gör det vi är bäst på - så du kan göra det du är bäst på!

39 900 kr

Enkel Rekrytering betyder att vi…

  • skriver en snygg och professionell annons
  • publicerar annonsen på Sveriges största jobbsidor (Monster, StepStone, MetroJobb, BlocketJobb m.fl.)
  • hanterar kandidater och kommunikation
  • gallrar och graderar kandidaterna
  • gör första intervju
  • gör personlighetstester
  • gör kandidatsammanfattningar

...andra halvan sköter du

Träffar de utvalda kandidaterna, tar referenser och väljer slutkandidat.

Vi finns givetvis med dig hela tiden om du behöver hjälp, men vi menar att du vet bäst själv om någon platsar in i ditt företag. Alla kandidater som sökt finns i rekryteringsverktyget som du har full tillgång till. Skulle du vilja anställa fler kostar det givetvis inte extra, det är ju dina kandidater!

Var finns kandidaterna?
Just när det kommer till HR så är detta en målgrupp som i många fall är bekväma med sociala medier och dessutom ofta är aktiva på både Facebook, Instagram och Linkedin – så varför inte fokusera din annonsering på Sociala medier med hjälp av vårt Social media annonseringspaket? Vill du vara på den säkra sidan och verkligen synas överallt, kan du kombinera med platsannonsering på några av Sveriges största jobbsökarsidor så som Monster, Stepstone, Metro Jobb, Blocket jobb m.fl. Hör av dig så berättar vi mer!


 

Ladda ner våra manualer gratis

Rekrytering är ett hantverk, men har du gott om tid klarar du mycket själv. Behöver du lite stöd är Roi Rekryterings manualer bra hjälp. Skriv in din mailadress och i nästa steg kan du välja manual att ladda ner kostnadsfritt.