ROI REKRYTERING

När du behöver hjälp med att rekrytera ingenjörer!

Att hitta rätt ingenjörskompetens, kan ibland vara svårt och ofta krävs kreativ och aktiv Search. Vi på Roi Rekrytering kompletterar search-arbetet med bred och kraftfull annonsering, inte bara på traditionella jobbsidor utan även med målgruppsstyrd annonsering i sociala medier.


Search betyder att vi…

  • Skapar en kravspecifikation, jobbeskrivning och annons
  • Publicera annonsen på de största jobbsidorna i Sverige och i Social media
  • Aktivt och kreativt söka i våra nätverk och databaser
  • Försäkra kandidatkvalité (intervjuer, tester, etc.)
  • Presentation av kvalificerade kandidater
  • Fortsatt sökande tills positionen är tillsatt

Hur vi arbetar:

Vår rekryterare kontaktar er för en beskrivning av jobbet. Annonsen kommer att publiceras på de största jobbsidorna i Sverige och ett aktivt sökande börjar. Vi kommer kontinuerligt att utföra intervjuer och analyser på framträdande kandidater.

Vi garanterar resultat - levererar nya kandidater till positionen är tillsatt.

Att tänka på när man ska rekrytera en ingenjör
Säkerställ att din annons syns i rätt kanaler. Ingenjörsjobb.se, en av våra nischade annonskanaler, lämpar sig vid roller som kräver ingenjörskompetens. Lägg dessutom till målgruppsanpassad annonsering i/på sociala medier så ökar chanserna för att nå rätt kandidater. Att hålla en kompetensbaserad rekryteringsprocess är a och o. Vill du hantera processen i egen regi, rekommenderar vi att du kikar på Rekryteringsakademin.se som erbjuder kostnadsfria utbildningar inom rekrytering. Behöver du hjälp med att rekrytera ingenjörskompetens? Kontakta Roi Rekrytering så hjälper vi gärna dig.

 

Ladda ner våra manualer gratis

Rekrytering är ett hantverk, men har du gott om tid klarar du mycket själv. Behöver du lite stöd är Roi Rekryterings manualer bra hjälp. Skriv in din mailadress och i nästa steg kan du välja manual att ladda ner kostnadsfritt.