ROI REKRYTERING

Rekrytera Servicetekniker

Är ni på jakt efter er nästa servicetekniker? Tjänsten som servicetekniker kan se lite olika ut men en gemensam nämnare som krävs hos en god servicetekniker är en analytisk förmåga för att kunna analysera och felsöka i en driftanlägging.

En servicetekniker bör också ha goda sociala egenskaper då kundkontakt ofta är en del av arbetet. Som servicetekniker utför man både förebyggande underhåll och reparationer.

Låt oss hitta din nya Servicetekniker!

Med lång erfarenhet i branschen har vi rekryterat flera servicetekniker genom åren. Vi kan rekrytering och är gärna ett bollplank i din rekryteringsprocess.

Du bestämmer hur mycket eller lite hjälp du vill ha

Du väljer själv hur mycket du vill ha hjälp med i rekryteringen - och betalar inte för mer än det. Vissa vill sköta processen helt själva och bara få hjälp med att rikta annonserna till rätt målgrupp, andra vill ha stöttning hela vägen från kravprofil till slutintervjuer. Oavsett hur ni vill rekrytera er nya servicetekniker så finns vi alltid där som ett bollplank.

Läs mer om våra olika tjänster eller ta kontakt med oss för att prata vidare om vilken hjälp just ni behöver när ni ska rekrytera er nästa Servietekniker.


 

Ladda ner våra manualer gratis

Rekrytering är ett hantverk, men har du gott om tid klarar du mycket själv. Behöver du lite stöd är Roi Rekryterings manualer bra hjälp. Skriv in din mailadress och i nästa steg kan du välja manual att ladda ner kostnadsfritt.