REFERENSER

Ett populärt rekryteringsverktyg

Med över 1000 olika företag som användare är vi stolta över att kunna leverera en rekryteringsplattform som är byggd på användarens villkor. Bolibompaenkelt och intuitivt med många praktiska lösningar - allt för att underlätta för dig som användare.


På denna sidan finner du några av våra referenser men skulle du behöva från just din bransch så hör bara av dig!


Några av våra Workspace referenser

 

”God service och alltid till hands med alla tänkbara frågor som kan dyka upp!”

//Peter Åberg, NTEX

 
 

”Workspace sparar in tid! Det kommunikativa samarbetet med cheferna blir smidigare än t.ex. mejl fram och tillbaka. Kort och gott; en effektivare process helt enkelt!”

//Rebecca Sommerfeldt, Axiell

 
 

Det jag framförallt tycker är bra med Workspace är den fantastiskt höga servicegraden. Det är lätt att få hjälp och ni kommer med bra tips och idéer kring hur man kan lösa problem. Kan inte minnas en enda gång som det inte gått att lösa problem/utmaningar på något sätt. Vi behöver aldrig vänta på svar utan får alltid snabb återkoppling!

// Magnhild Owman, Web Manuals

 
 

Roi Rekrytering hjälper oss att skapa en god struktur för vår rekryteringsprocess samt en effektiv kommunikation såväl internt i rekryteringsteamet som externt mot våra kandidater. Vår ”kollega” på ROI känns alltid nära till hands och är mån om att hela tiden förbättra processen samt berika upplevelsen för den som söker sig till vårt företag.

// Daniel Åslund, Affärsverken

 

Varför välja Workspace?

För att vi vill att du ska vara nöjd. Roi Rekrytering är företaget som står bakom Workspace och vi är ett erfaret rekryteringsföretag. Kravställarna på rekryteringsverktyget Workspace har därför alltid varit de som arbetar med rekrytering dagligdags - våra egna rekryterare och du som kund. Detta för att säkerställa att rekryteringsverktyget vi alla arbetar i gör vardagen enklare och mer effektiv.

Löpande uppdateringar och funktioner

Kontinuerlig förbättring är ett av våra värdeord. Det innebär att vi alltid strävar efter att göra allting lite bättre, hela tiden. Därför lanserar våra utvecklare löpande nya förbättrade funktioner, effektiviseringar och önskemål som direkt blir tillgängliga för alla användare.

Var med och påverka!

Vi stoltserar med att vara lyhörda och lyssna på våra användares behov för att kunna anpassa funktioner efter vad som krävs för just din organisation. Saknar du något är vi bara ett samtal bort!

 

Ladda ner våra manualer gratis

Rekrytering är ett hantverk, men har du gott om tid klarar du mycket själv. Behöver du lite stöd är Roi Rekryterings manualer bra hjälp. Skriv in din mailadress och i nästa steg kan du välja manual att ladda ner kostnadsfritt.