VÅR STORY

Man kan klaga, eller så kan man göra något.
Äga förändringen.

Så gick diskussionen en oktoberdag för mer än 10 år sedan, när en grupp erfarna rekryterare bestämde sig för att förändra rekryteringsbranschen. De gav sig inte, det måste finnas ett sätt för företag att slippa komplicerade processer, gammeldags metoder och onödigt dyra fakturor – och samtidigt bli bättre på att rekrytera.

Lösningen?

En unik kombination av mänsklig rekryteringskompetens och avancerad teknologi och ett av Sveriges första RecTech-företag såg dagens ljus. Med en egen, molnbaserad plattform fick företag för första gången tillgång till en helt ny teknologi som både ger transparens och effektiv hantering av kandidater.

Sedan dess har vi på Roi Rekrytering gjort och tänkt nytt gång på gång. Vi har blivit kallade branschens goda rebeller. Gärna det. Rebeller bryter mönster för ett större syfte och vårt är kristallklart: Vi hjälper företag att bli bättre på att rekrytera, på sina egna villkor.

Roi Rekrytering
På dina villkor


Våra värderingar

Vi tror på att om vi trivs och har kul på jobb så arbetar vi mer effektivt och ger bättre service till våra kunder och det är utifrån detta som våra värdeord kommer.


Transparens

Vi döljer ingenting och arbetar transparent både gentemot våra kollegor och mot våra kunder.

Kontinuerlig förbättring

Allt ska ifrågasättas och allt kan bli bättre. Vi har högt till tak och försöker kontinuerligt att hitta bättre vägar.

Ihärdighet

Tack vare vår viljestyrka och uthållighet får vi saker att ske, och tillsammans ser vi till att möta de förväntningar som ställs

Enkelhet

Vi gör det lätt för kunder, samarbetspartners och kandidater att samarbeta med oss och våra system.