ROI REKRYTERING

HR Interim på allas villkor

Vi på Roi Rekrytering HRInterim drivs av att förändra och utveckla en konservativ bransch och öppna upp möjligheten för att matcha rätt kompetens för rätt uppdrag.Interested? We'll contact you.


Vad är egentligen interim?

Ordet interim kommer från latin och betyder ungefär; emellan, tillfällig eller under en övergångsperiod. Med andra ord är interim en lösning under en begränsad tid. Det finns interimslösningar inom de flesta branscher. Vi har valt att fokusera på HR och göra matchning och utväxling riktigt bra, både för konsulten och kunden.

Vill du veta mer om hur det är att vara HR-konsult hos Roi Rekrytering? Läs mer här.

Eller är du i behov av att finna en HR-konsult? Läs mer här.

Vad är skillnaden mellan rekrytering och interim och när är vilken lösning bäst?

”Rekrytera – attrahera och förstärka med ny kompetens, anställa ny personal ”

”Interim - kompetens som gäller tillfälligt, under en övergångsperiod”

Men, hur ska man då agera vid kompetensförstärkning eller kompetensbrist - rekrytera eller interim?

Detta är en komplex fråga som beror på flera och olika faktorer. Genom rådgivning och goda nätverk hittar vi gemensamt den bästa lösningen för ert nuläge och förutsättningar.

Vi har valt att fokusera på HR Interim. Vi kan det och gör det riktigt bra!

… så oavsett om du söker ett interimuppdrag eller ditt företag är i behov av en tillfällig, stark kompetens inom HR - har vi lösningen.

 

Download our manuals for free

Recruitment is a craftmanship, but if you have the time you can manage the recruitment yourself. Our manuals can be a great support. Enter your email and you will be able to download any of our manuals for free.