HRFORUM

Ett forum på dina villkor!

Det är få som är bekväma med att gå i en okänd grupp och bara börja mingla med okända och ha det trevligt. Vi vet det, därför startade vi HRFORUM. Ett närverk med fokus på diskussioner och kunskapsförmedling.

HRFORUM - ett unikt nätverk

En gång per månad träffas vi i mindre grupper och adresserar ett ämne framröstat av HRFORUMdeltagarna. Vi träffas, äter frukost tillsammans med gästföreläsaren för att sedan köra igång en informationsrik timme.

Du bestämmer hur delaktig du vill vara i diskussionerna och hur mycket av din erfarenhet du vill dela med dig av, men vi värnar om kunskapsdelning och hoppas så klart att du vill dela med dig! Gör som över 100 HR-chefer i Sverige och bli en del av HRFORUM.


Vilken grupp passar dig?

Måndagar i Helsingborg 

Tisdagar i Malmö

Tisdagar i Stockholm

Onsdagar i Malmö

Onsdagar i Stockholm

Torsdagar i Malmö

Vi träffas alltid kl 07:30 och äter frukost fram til kl 08:00 då vi drar igång HRFORUM. Första delen är en presentation av gästföreläsaren och dagens ämne och andra halvan är till för gruppen och de frågeställningar som dyker upp kopplat till ämnet. Kl 9:00 avslutar vi HRFORUM. Har du frågor eller vill tillhöra en grupp så hör av dig! HRFORUM är alltid kostnadsfritt.

 

Ladda ner våra manualer gratis

Rekrytering är ett hantverk, men har du gott om tid klarar du mycket själv. Behöver du lite stöd är Roi Rekryterings manualer bra hjälp. Skriv in din mailadress och i nästa steg kan du välja manual att ladda ner kostnadsfritt.