OM OSS

Roi Rekrytering – ett RecTech företag

På Roi Rekrytering har vi en lite annan syn på hur rekryteringar fungerar enklast och bäst. Vi ifrågasätter normer, utmanar traditionellt tänk och tar stöd i digitaliseringen. Vi erbjuder en unik kombination av senior rekryteringskompetens och framåtlutande teknologisk utveckling som du som kund, får tillgång till genom vår rekryteringsplattform Roi Workspace. Kombinationen av rekryteringskompetens och teknologi skapar ett av Sveriges främsta RecTech bolag.


Vår vision

Roi Rekrytering ska förenkla rekryteringen och sticka hål på myten om att rekrytering måste vara dyrt och komplicerat. Vi ska vara det naturliga valet när företag ska rekrytera smart och kostnadseffektivt.

Våra grundprinciper är att:

  • Fokusera på kvalitet
  • Leverera hög personlig service
  • Säkra nöjda kunder för ett långsiktigt samarbete

Våra principer styr vår vardag och ger våra kunder en trygghet i deras val av oss som rekryteringspartner vilket vi anser ovärderligt.

Niclas Wate, VD för Roi Rekrytering berättar om varför vi valde att investera i Hungerprojektet och om besöket i Etiopien.

Hur vi kan hjälpa?

Roi Rekrytering fokuserar mycket på långsiktighet, både i hur vi arbetar men även hur vi ger tillbaka. Hungerprojektet arbetar för att avskaffa hunger och fattigdom genom att väcka lokal entreprenörsanda.

Det hjälper genom att tänka långsiktig och det är verkligen något som vi kan ställa oss bakom och stöttar aktivt.

Våra värderingar

Vi tror på att om vi trivs och har kul på jobb så arbetar vi mer effektivt och ger bättre service till våra kunder och det är utifrån detta som våra värdeord kommer.


Transparens

Vi döljer ingenting och arbetar transparent både gentemot våra kollegor och mot våra kunder.

Kontinuerlig förbättring

Allt ska ifrågasättas och allt kan bli bättre. Vi har högt till tak och försöker kontinuerligt att hitta bättre vägar.

Ihärdighet

Tack vare vår viljestyrka och uthållighet får vi saker att ske, och tillsammans ser vi till att möta de förväntningar som ställs

Enkelhet

Vi gör det lätt för kunder, samarbetspartners och kandidater att samarbeta med oss och våra system.