KOMPETENSBASERAD REKRYTERING

Få digitalt stöd i din kompetensbaserade rekrytering

Kompetensbaserad rekrytering är ett tillvägagångsätt inom rekrytering som fokuserar på just kompetenser och som säkerställer bland annat struktur, inkludering, mångfald, och utveckling i processen. Väljer man att rekrytera kompetensbaserat ställer det höga krav på rekryteraren. För att underlätta så kan du ta stöd av rekryteringsverktyget Workspace Recruit för att rekrytera just kompetensbaserat.


Vill du veta mer? Vi kontaktar dig.


Kompetensbaserad rekrytering i Workspace Recruit innebär stöd för:

  • Kompetensbaserad Behovsanalys/ kravprofil
  • Annonsering
  • Urvalsfrågor/ screeningtester
  • Kompletterande kompetensbaserade frågor
  • Kompetensbaserad kandidatprofil
  • Frågebatteri som grundar sig på kravprofilen
  • Referenstagning

….Välj vad du vill använda

Träffar de utvalda kandidaterna, tar referenser och väljer slutkandidat.

Workspace Recruit är rekryteringssystemet som erbjuder mallar, dokument och utbildningar i Kompetensbaserad rekrytering. Du avgör själv om du vill ta del av det kompetensbaserade frågebatteri som erbjuds eller utgå från eget underlag, som du enkelt gör tillgänglig i plattformen.

Rekrytering på dina villkor helt enkelt.

Vill du ta din kompetensbaserade rekrytering till nästa nivå?
Ta då hjälp av vår AI som anonymiserar all personlig information. Alla kandidater blir anonymiserade och du kan enkelt fokusera på det viktigaste – att finna de rätta kompetenserna!

 

Ladda ner våra manualer gratis

Rekrytering är ett hantverk, men har du gott om tid klarar du mycket själv. Behöver du lite stöd är Roi Rekryterings manualer bra hjälp. Skriv in din mailadress och i nästa steg kan du välja manual att ladda ner kostnadsfritt.