REFERENSER

Roi-modellen fungerar!

Vi har över 20 års erfarenhet av rekrytering och har ca 600 rekryteringar per år. Våra kunder kommer från en mängd olika branscher, gemensamt för dem är att alla vill kunna välja vad de vill ha hjälp med och på så sätt påverka kostnaden.

 

Våra kunder

Våra kunder har förstått att rekrytering enligt vår modell är enkelt och kostnadseffektivt. Här är några exempel på de 100-tal företag som Roi Rekrytering supportat i deras rekryteringar.

 

”Den kundkontakt som Roi erbjöd oss var otroligt bra. Vi är ett bolag som har fullspäckat schema och det var vi väldigt tydliga med när vi gick in i processen med Roi att vi behövde en kontinuerlig kontakt, en kontinuerlig uppdatering från deras håll. Patricia som är vår kontakt var fantastisk på det. Vi fick en samarbetspartner i högre utsträckning än bara en leverantör.”

//Mikael Tancred, International Sales Manager, Hövding Sverige AB

”Roi är så bra att ha att göra med, de är kompetenta och alltid tillgängliga, vilket vi uppskattar för hos oss händer det mycket hela tiden och vi behöver snabb hjälp och det kan Roi hjälpa oss med”

//Josefin Åkerman, HR Business partner, Optimera


Optimera logga
Bioglan logo
Duni logo
Sparbanken skåne logga WSP
Warner logo
"Professionell hjälp av en rekryterare och ett prisvärt erbjudande."
/Warner Bros rekrytering
Parkster logo
Royal Canin logo
addnature logo
"Skönt med ett rekryteringsverktyg som enkelt hanterar alla kandidater"
/Addnature
Hovding logo
Nilfisk logo
Sixt logo
Theabsolutcompany logo
Svenska_Filminstitutet logo

""Mina intervjuare upplevde jag som väldigt vänliga och med ett klart fokus på att få rätt information. Det var en positiv process som slutade med att jag fick jobbet!"

// Stina, kandidat

"Under hela rekryteringsprocessen fick jag löpande information om vad som hände, vilket jag upplevde som väldigt proffesionellt."

// Peter, kandidat