ROI REKRYTERING

Rekrytera in rätt säljare med hjälp av transparens

Tack vare vår egenutvecklade rekryteringsplattform Roi Workspace, får du full insyn i hela rekryteringsprocessen och kan därför - på ett helt unikt sätt - vara involverad i rekryteringsprocessen av er nya säljare. Du får tillgång till samtliga kandidater och väljer själv hur många av kandidaterna du anställer – investeringen är densamma.

Vi hjälper dig med allt arbete fram till slutintervjuerna. Då lämnar vi över till dig. Vi tror att chansen att rekryteringen blir rätt är mycket större om du gör slutintervjuerna själva och då finns det ju ingen anledning att du ska betala dyrt för det!

Enkel Rekrytering betyder att vi…

  • skriver en snygg och professionell annons
  • publicerar annonsen på Sveriges största jobbsidor (Monster, StepStone, MetroJobb, BlocketJobb m.fl.)
  • hanterar kandidater och kommunikation
  • gallrar och graderar kandidaterna
  • gör första intervju
  • gör personlighetstester
  • gör kandidatsammanfattningar

...andra halvan sköter du

Träffar de utvalda kandidaterna, tar referenser och väljer slutkandidat.

Vi finns givetvis med dig hela tiden om du behöver hjälp, men vi menar att du vet bäst själv vilken säljare som platsar in i ditt företag. Alla kandidater som sökt finns i rekryteringsplattformen som du har full tillgång till. Skulle du vilja anställa fler kostar det givetvis inte extra, det är ju dina kandidater!

Syns i rätt annonseringskanal
Oavsett om säljarna du ska rekrytera finns på Facebook, Monster, eller LinkedIn - så har vi vårt Annonspaket som passar ert behov. Väljer du Enkel Rekrytering så ingår platsannonsering i de traditionella kanalerna så som Monster, Stepstone, Blocket Jobb, Metro jobb och många fler.


 

Ladda ner våra manualer gratis

Rekrytering är ett hantverk, men har du gott om tid klarar du mycket själv. Behöver du lite stöd är Roi Rekryterings manualer bra hjälp. Skriv in din mailadress och i nästa steg kan du välja manual att ladda ner kostnadsfritt.