ROI REKRYTERING

När du ska rekrytera en redovisningsekonom

Oavsett om du ska rekrytera en redovisningsekonom, ekonomiansvarig eller löneadministratör så kan vi avlasta dig i processen. Vi har över 10 års erfarenhet av att rekrytera ekonomifunktioner och vi håller en väldigt hög tillsättningsfaktor i våra processer. Vi avlastar dig och säkerställer att rekryteringen kommer i hamn. Läs gärna mer under referenser.

Ja, jag behöver hjälp att rekrytera redovisningekonom, ekonomiansvarig eller löneadministratör!Enkel Rekrytering betyder att vi…

  • skriver en snygg och professionell annons
  • publicerar annonsen på Sveriges största jobbsidor (Monster, StepStone, MetroJobb, BlocketJobb m.fl.)
  • hanterar kandidater och kommunikation
  • gallrar och graderar kandidaterna
  • gör första intervju
  • gör personlighetstester
  • gör kandidatsammanfattningar

...andra halvan sköter du

Träffar de utvalda kandidaterna, tar referenser och väljer slutkandidat.

Vi finns givetvis med dig hela tiden om du behöver hjälp, men vi menar att du vet bäst själv vilken redovisningsekonom, ekonomiansvarig eller löneadministratör som platsar in i ditt företag. Alla kandidater som sökt finns i rekryteringsverktyget som du har full tillgång till. Skulle du vilja anställa fler kostar det givetvis inte extra, det är ju dina kandidater!

Mer information

Annonsering på några av Sveriges största jobbsökarsidor ingår såklart i både Search och Enkel Rekrytering, men även tester på utvalda kandidater. När det kommer till att rekrytera ekonomikompetens så som redovisningsekonom, ekonomiansvarig eller löneadministratör, är det alltid en fördel använda sig av personprofilsbedömningar. Roi Rekryterings rekryteringskonsulter är certifierande i flertalet personbedömningsverktyg vilka identifierar beteende, egenskaper, motivation, kognitiv- och emotionell förmåga samt drivkrafter och värderingar.
 

Ladda ner våra manualer gratis

Rekrytering är ett hantverk, men har du gott om tid klarar du mycket själv. Behöver du lite stöd är Roi Rekryterings manualer bra hjälp. Skriv in din mailadress och i nästa steg kan du välja manual att ladda ner kostnadsfritt.